Logjistikë dhe Transport automjetesh

 

Nje nder kompanite lider te Autologjistikes dhe Transportit ne Ballkan dhe gjithnje ne rritje ne tregun Europian, ALTMeg Transport Internacional ofron sherbim me besueshmeri te larte, ne kohe te shpejte dhe te pershtatur karshi nevojave specifike te klientit.

Dizenjuar si sherbim me nje pike te posacme komunikimi dhe fokusuar ne maksimizimin e experiences pozitive te klientit, specialiteti jone eshte ne logjistike dhe transport automjetesh teresore dhe pa shkeputje proceduriale, per prodhuesit, shitesit me shumice dhe pakice, si dhe pronareve individual te automjeteve.

ALTMeg Transport Internacional ju ben te mundur tranportimin e makinave tuaja lehtesisht dhe me efikasitet.