Karriera

Nga shoferet e kamioneve tek punonjesit e administrimit, ALTMeg Transport Internacional eshte gjithmone e hapur karshi angazhimit dhe zhvillimit te punonjesve te talentuar.

Ne vleresojme faktin qe suksesi i kompanise sone eshte i lidhur drejtpersedrejti me suksesin e punonjesve tane, ndaj per ne vleresimi, shperblimi dhe suporti i punonjesve mbetet fokus paresor.
Nese besoni ne aftesite tuaja profesionale per te asistuar AltMeg Transport Internacional ne rrugen e saj drejt lidershipit te industrise se logjistikes dhe transportit te automjeteve, na dergoni nje email me CV-ne tuaj dhe me me rendesi nje leter motivimi ku te shpjegoni aftesite tuaja diferencuese.

Per me shume informacion na dergoni email ne: info@altmeg.com